Férjnél vagy kapcsolatban lévő hölgyek

 

Azt gondolom, a nagy átlagra igaz, hogy a párjával éli a rutin hétköznapokat, amelyek az évek során kialakultak, gyerekekkel, vagy esetleg csak ketten. Felépítették az életüket, minden szépen működik a bejáratott rend szerint.

A tűzhelyetek 4-5-ös lángon pötyög. Takaréklángon ugyan, de ég.

Majd egy szép napon betoppan valaki az életedbe, aki felforgat mindent. 10-re lobban a láng, és már kevés a takarékláng. Tüzet akarsz. De ott van a férjed.

Jönnek az álmatlan éjszakák, az őrlődés, vívódás, mit tegyél. Az életed teljesen felborul.

Akarod azt a férfit, aki olyan nagy lángot gyújtott benned, de mi legyen a férjeddel? Mégsem válhatsz el csak így, hisz már évtizedek óta együtt vagytok, már ismered minden jó és rossz tulajdonságát, együtt nevelitek a gyerekeket, ott van a közös baráti kör, vagy mert olyan jó ember.

Tele vagy félelemmel, vívódással, bűntudattal, elfojtással, vágyakozással, ami ha túl sokáig tart, elkezdi felemészteni előbb a lelkedet, majd a testedet is.

Ha nem akarsz teljesen belebetegedni a belső harcba, amit nap mint nap vívsz magadban, akkor előbb-utóbb döntened kell! Vagy így, vagy úgy, de dönteni kell, hisz eltelnek az évek, és nem mindegy hogy szenvedsz, vagy jól érzed magad.

Lehet, hogy csak egy fellángolás az egész, vagy valóban az Igazival ismerkedtél meg?

Bármelyik is legyen, rendezned kell az életedet!

Ha egy másik férfi be tudott lépi az életedbe, akkor valami leckét akar elhozni neked.

Lehet, hogy a férjeddel való kapcsolatod már annyira természetessé és monotonná vált az évek alatt, hogy ez egy üzenet arra, hogy kezdj el foglalkozni a kapcsolatoddal, tedd rendbe a dolgaitokat! A másik férfi ráébreszt arra, hogy jobban oda kéne figyelni a párodra, és tenni érte!

De lehet, arra hívja fel a figyelmedet, hogy már régen nem működik a kapcsolatod, és itt az ideje, hogy kilépj, és ehhez ad erőt a másik. Felébreszt, és bevallod magadnak is, hogy valójában mindig is hiányérzeted volt mellette, soha nem is voltál vele igazán boldog.

A harmadik eshetőség pedig az, hogy valóban az Igazi érkezett meg az életedbe, akivel elérheted a boldogságot! Ebben az esetben adj hálát a Jóistennek, mert akkor Te nagyon nagy ajándékot kaptál, amit nem szabad elherdálni! Ez esetben viszont a legnagyobb energiáidat kell mozgósítanod magadban, mert az Igaz Szerelmet nem adják könnyen…

Bármelyik eset is áll fent, itt az idő, változnod, változtatnod kell az életeden!!!

DE! Magad miatt, csakis magad miatt tedd meg! Ne a férfiért! MAGADÉRT!

Gelei Anett

Kép forrása: pinterest