Ikerlélek Szerelem

Megismerted A Férfit, aki nagyon mélyen megérintett, de mégsem működik?

Állandó eltávolodások jellemzik a kapcsolatot?

Hiába a sok bántás és fájdalom, mégsem tudod elengedni?

Vagy talán azért látod reménytelennek, hogy valaha beteljesülhet e, hisz házas? (Vagy te is?)

Fogalmad nincs, mit tegyél, hisz mindketten érzitek, hogy ez valami egészen más?

Ha jellemzőek rátok a fentiek, akkor elképzelhető hogy megismerted a Másik Feledet, az Igazi Szerelmedet.

De ha Ő az Igazi, akkor mi ez sok szenvedés? – teszed fel a kérdést.

Megnyugtatlak, nem csak a te hibád, ha nem tudod hogy működtesd ezt a kapcsolatot. A múltból hozott kudarcaink, traumáink, viselkedésmintáink, és téves hiedelmeink nagyban befolyásolják a viselkedésünket, amelyen változtatnunk kell! Nagy szükség van a tudásra, hogy hogyan is kell igazi felnőtt nőként viselkedni, mert sajnos ezt sehol nem tanították meg nekünk.

 

Az Igaz szerelem beteljesülését nem adják könnyen. Csak akkor kaphatod meg, ha előtte végig mész az úton, ami önmagadhoz vezet el.

Ez a különleges kapcsolat nagy leckét hordoz magában, és a harmonikus állapotot kemény munka előzi meg, ami hosszú évekig is eltarthat.

De ne hagyd kárba veszni ezt a kapcsolatot! Elvesztegetett idő mind, amit nem a neked rendelt társsal töltesz el!

 

Mégis miből gondolom és hiszem, hogy tudok neked segíteni?

 

Mivel ez ez egy olyan kapcsolat, ami tipikus forgatókönyv szerint zajlik, ezért ha elmeséled a kapcsolatotokat, akkor egyértelműen látható lesz számomra, hogy hol van az elakadás, és mi a következő lépés.

Fontos hogy tudd, nőként nagyon sokat tehetsz ezért a kapcsolatért! Sőt, csakis te mentheted meg!

 

Mivel nem látod magadat kívülről, (hisz érzelmileg teljesen bele vagy vonódva), és nem tudod, hogyan viselkedsz, hogyan gondolkodsz, milyen sémák szerint éled az életed, ezért egy kívülálló nagyon sokat tud segíteni azzal, hogy visszatükrözi a hibákat, amiket elkövetsz.

 

A beszélgetés végére te is rá fogsz látni magadra. Szembesítelek önmagaddal, a hibáiddal, és lehetőséged lesz, hogy kilépj a rossz működésmódból.

Ami pedig ugyancsak nagyon fontos, a férfi viselkedését is elmagyarázom neked. Így végre megérted, mit miért tesz, és hogy te mit tehetsz annak érdekében, hogy közelebb kerülj hozzá és elkezdjen végre működni a kapcsolat.