Üdvözöllek!

A nevem Gelei Anett.

 

Foglalkozásomat tekintve Angol tanár vagyok. Azonban a küldetésemnek azt érzem, hogy minél több nőnek legyek a segítségére abban, hogy könnyebben boldoguljon a férfiakkal és hozzásegítsem őket a férfiak megértésében, hisz nagyon el vagyunk tévedve.

Tizenkét éve úgy alakult az életem, hogy egy válást követően egyedül maradtam. Ekkor kezdtem el az önismeret útjára lépni. A válságot először nagyon nehezen éltem meg, majd egyre inkább láttam a hozadékát is.

Kezdetben menekültem magam elől, leginkább randevúkba, kapcsolatokba. Hét év telt el az életemből egy végeláthatatlan társkereséssel (meg persze önmagam keresésével), amelyből sok fájdalmasan végződött.

DE, most már tudom azért volt szükségem erre a hosszú időszakra, hogy jól megismerjem magamat és a férfiakat 🙂

Egyre inkább hajtott a vágy, hogy meg akarom ismerni azt a férfit, akit nekem rendeltek. Végig hittem benne, hogy létezik, és nem adtam fel soha a reményt.

Majd megismertem ŐT, és egyből úgy éreztem, végre hazaértem.

Ekkor azonban megdőlt az a hitem, hogy majd boldogan élünk míg meg nem halunk. Jöttek a nehézségek, felszínre hoztuk egymás traumáit, megoldatlan dolgait. Nem véletlenül hívják Tükörlélek, vagy Ikerláng szerelemnek is ezt a különleges kapcsolatot.

Három évbe telt, mire megtanultam, hogyan is kell jól közelíteni és működtetni a kapcsolatot.

Azóta újabb három év telt el, és leckéket persze még mindig kapunk, de már elmondhatom, hogy működő kapcsolat formájában, itt van a mindennapjaimban az a Férfi, akit tiszta szívvel szeretek, és amire úgy gondolom a legtöbben vágyunk.

A saját tapasztalataimat kiegészítettem tárgyi tudással is. Ehhez a következő tanulmányokat végeztem:

Business és life coach, Személyiségfejlesztő tréner, Párkapcsolati tanácsadó, Agykontroll tanfolyam.

Közel száz konzultációt tartottam már, amelyeken mindig bebizonyosodik, hogy a legtöbb nő ugyanazokkal az elakadásokkal küzd, és hogy a férfiak mind ugyanúgy működnek 🙂

Ebben tudok én segíteni!