Miért olyan hasznos a mentorálás és hogyan is zajlik?

Miért hasznos a mentorálás?

Amikor elindulsz az úton, hogy megtaláld az Igaz Társadat, sok elakadásod forrása abból adódik, hogy újra és újra szembetalálkozol önmagaddal, és a megoldatlan problémáiddal, ezért döntő jelentősége van annak, hogy a saját fejlődéseddel is foglalkozz.

Ha te is tiszta – igaz szerelemre vágysz, akkor muszáj, hogy magadon is dolgozz, és hogy megtanuld letenni az egodat, hisz ez az egyik kulcs a férfihoz, illetve hogy nagyjából harmóniába kerülj magaddal.

A kudarcaid másik oka pedig jellemzően az, hogy nem tudod, mire van – és mire nincs szüksége a férfinak. Ezt én már tudom, ezért meg tudom tanítani neked is.

Útbaigazítást adok arra vonatkozóan, hogyan „működnek” a férfiak és egyértelműen rávilágítok neked arra, te mit rontasz el, és mit kell másképp csinálnod ahhoz, hogy végre sikerrel tudj kapcsolódni a férfiakhoz.

Mivel egyik területet sem lehet megúszni, ezért a mentorálás során mindegyikkel foglalkozunk

1. Önmagad személyiségfejlesztése

2. A férfiak megismerése, megértése

 

A mentorálási folyamat lépései

 1. Kérdőív kitöltése, kiértékelése

2. Online videó konzultáció (1-1.5 óra)

3. További mentorálás havi egy alkalommal online konzultáció (45 perc)

4. Kérdés, elakadás esetén heti két alkalommal levélváltás

Cél: Minél előbb eljutni oda, hogy már ne legyen szükséged a segítségemre, hisz már te magad is fogod tudni mit kell/nem kell tenned.

Amennyiben jelentkezel a mentori folyamatra, ajándékba kapsz tőlem egy 30 oldalból álló feladatlapot, amelyen végigvezetlek a férfihoz vezető úton.