A leghalványabb fogalmad sincs arról, miről maradsz le, ha nincs erőd végigmenni az úton, hogy megtaláld a TE LÉLEK-TÁRSADAT

Ebben a bejegyzésben a saját példámon keresztül szeretném bemutatni, mennyire fontos lenne, hogy mindenki valóban az IGAZI TÁRSÁVAL alkosson egy párt, és hogy tényleg higgy benne, hogy létezik! Ha nem hiszel, nem is fogod megtalálni.

A belső szenvedélyes vágy

Mindig is hajtott egy belső vágy, hogy megtaláljam azt, akit valóban nekem szántak. Én ugyanis mindig is hittem ebben a feltevésben, hogy mindenkinek van valahol egy párja. Talán ezért is vált valósággá, mert belül olyan mély meggyőződésem volt ennek az igazságáról.

Egész életemben úgy éreztem, hogy keresek valamit. Egy nagyon mély vágy élt bennem, hogy teljes, tiszta szívből igazán szerethessek valakit, aki ugyanígy érez irántam. Soha nem láttam ilyet a környezetemben, gyerekkoromban. Azt sem tudtam egyáltalán létezik e.

De hittem benne, hogy létezik. Ezért tudtam belül, mélyen, hogy nem fogom soha feladni ezt a vágyat, hogy megtaláljam ŐT. Tudtam, hogy addig megyek, amíg el nem érem. Nem érdekelt az sem hány évembe, évtizedbe fog kerülni, az sem, mennyi munkával, kitartással, kudarccal, nehézséggel jár, én rendületlenül csak mentem előre, kudarcokon, nehézségeket át, de soha fel nem adva a reményt.

Kapcsolatok, melyek megtanítottak az életre, s melyekben megismerhettem magamat

Egyetlen egy kapcsolatom sem ment kárba. Mindegyiknek volt értelme. Minden egyes kapcsolatomról el tudom mondani mi mindennel járult hozzá ahhoz, hogy elérjem a Társamat.

Mindennek van értelme! Minden egyes ismeretségnek, legyen az rövid, vagy hosszabb, minden szakításnak, minden kudarcnak, csalódásnak és fájdalomnak.

Olyat még nem láttam, hogy egy szakításnak csak és kizárólag hátránya legyen. Minden egyes szakításnak van haszna. Ha egymás agyára mentetek, és úgysem működött volna, akkor azért van értelme, ha pedig fejlődésre kényszerít, és egy magasabb szinten újra találkoztok, akkor meg azért. De mindenképpen fejlődsz, és megtanulsz valami újat magadról, vagy az ellenkező nemről tudsz meg valamit, vagy megtudod, mit akarsz, vagy éppenséggel pont az, mit nem.

Mikor a végére értem ennek a hosszú „társtalálási folyamatnak”, onnan visszanézve szépen megértettem mindent. Minden egyes kapcsolatot, és annak értelmét. Minden kis kocka a helyére került. Összeállt a teljes kép. Már tudtam mi miért kellett az életembe. Hihetetlen, és döbbenetes ráébredés volt ez az addigi életemre, és az összes megélt kapcsolatomra.

Filmek

Hirtelen elkezdtek szembejönni velem a különféle filmek, melyek mind egy egyedülálló, különleges szerelemről szóltak: Szerelmünk lapjai, Életem szerelme, A nyughatatlan, Szerelem a végzeten, Café de Flore

Mindegyik filmnek ugyanaz a mondanivalója: mindenki számára létezik valahol valaki, akit csak neki teremtettek. És csak vele lehet teljes az élete. Mást is lehet ugyan szeretni, de az soha nem lesz olyan mély, és megszakíthatatlan összekapcsolódás, mint azzal az eggyel.

Honnan tudod, hogy Ő az?

Azt érzed, nincs hatalmad felette, egyszerűen olyan érzésed van, mintha fentről irányítanák ezt a kapcsolatot.

Igen, létezik

Igen, létezik a földön az az ember, aki minden egyes igényednek megfelel. Mindenben olyan, amilyenre legmerészebb álmaidban vágytál. Amiben pedig nem olyan, az pontosan annak a visszatükrözése, amit magadban meg kell gyógyítanod. Hisz ez a kapcsolódás magasabb célokat szolgál: gyógyítjátok magatokat és egymást, egy teljes személyiségfejlődésen mentek keresztül, majd végül egy magasztosabb cél érdekében összekapcsolódtok.

Tudnod kell azonban azt is, hogy ezt a fajta kapcsolatot nem adják olyan könnyen. Meg kell érte dolgozni keményen, ami nem könnyű, de MEGÉRI!