Akadozó ismerkedés

Már hosszú ideje sikertelenül ismerkedsz a férfiakkal?

Tele vagy kérdőjellel, és sokat agyalsz azon, vajon mi az oka annak, hogy nem jutsz el egy jól működő kapcsolatig azzal, aki megérintett?

Megnyugtatlak, nem csak a te hibád, ha már hosszú ideje nem jutsz egyről a kettőre. A múltból hozott kudarcaink, traumáink, és téves hiedelmeink nagyban befolyásolják a viselkedésünket, amelyen változtatnunk kell!

Át tudom érezni a problémádat, mert nekem is hosszú éveim mentek rá arra, hogy állandóan azon kattogtam, vajon mi lehet a baj velem, mit csinálok rosszul, és mégis mi a fene járhat a férfi fejében, mit miért csinál. Majd mikor megismertem ŐT, utólag összeállt a kép, és megértettem az összes addigi kapcsolatomat, és az összes férfi viselkedését!

Utólag már látom, legalább a fele időt, sok fájdalmat, és felesleges kört megspórolhattam volna, ha lett volna valaki, aki segít az utam során, és akinek feltehettem volna a férfiakkal kapcsolatos dilemmáimat.

 

Mégis miből gondolom és hiszem, hogy tudok neked segíteni?

 

A csapda valójában abban rejlik, hogy nem látod magadat kívülről. Nem tudod, hogyan viselkedsz, hogyan gondolkodsz, milyen sémák szerint éled az életed. Ráadásul még érzelmileg is teljesen bele vagy merülve az ügybe.

Én, mint objektív, külső szemlélő rálátok a mintáidra, amiket te nem látsz, a hibákra, amiket elkövetsz.

A beszélgetés végére te is rá fogsz látni magadra. Szembesítelek önmagaddal, a hibáiddal, a hozzáállásoddal. Így, te is felismered az elakadásod okát, és lehetőséged lesz, hogy változtass rajta, ahhoz, hogy az életed egy új irányt vehessen.

Ami pedig ugyancsak nagyon fontos, a férfi viselkedését is elmagyarázom neked. Így végre megérted, mit miért tesz, és hogy te mit tehetsz annak érdekében, hogy közelebb kerülj hozzá és működhessen (vagy éppen el tudd engedni) a kapcsolat.

A lehető legjobb, ami történhet veled, és ami segít tovább menni az úton a célig, az az, ha valaki tükröt mutat neked. Ha végre őszintén szembenézel önmagaddal, és az életed ezzel változásnak indul.