Sokszor azért nehéz kitartónak lennünk az ikerláng utunk során, mert mindig jön valami „odakintről”, ami kibillent, megingat az ikerlángunk iránt érzett hitünkben, bizonyosságunkban.

Jön valaki a környezetedből, a családodból, vagy épp a barátnőd az, aki elbizonytalanít, mert azt állítja semmi értelme várnod rá! Azt állítják, aki szeret, az nem megy el, és nem taszítja el a másikat. Azt mondják, „a felmelegített káposzta” már soha nem lesz finom.

Majd egy másik alkalommal, hallasz egy pletykát valakitől, aki látta, hallotta, hogy már mással van együtt. Vagy valakitől az jut a füledbe, hogy a szeretett férfi azt mondta valakinek, hogy nem is akar tőled semmit.

Vagy éppenséggel elmész egy látóhoz, asztrológushoz, bárkihez, csak mondja már meg valaki, hogy Ő e az igazi ikerlángod. Ha azt mondják neked, hogy nem, akkor teljesen kétségbe esel, és netán még le is mondasz róla.

A külvilág teljesen elbizonytalanít, az érzéseidet megkérdőjelezed, és felmerül benned, hogy valószínűleg csak hiú ábrándokat kergetsz, feleslegesen éled bele magadat, mert lehet nem is lesz belőle semmi!?

Odakint a világban zűrzavar uralkodik: tele információáradattal, káosszal, rengeteg ingerrel. A külvilág mindig olyan, mint egy nagy, háborgó tenger!

Az a nagy feladatunk az életben, hogy mindig próbáljunk meg a nyugodt vízen maradni, ami bennünk van, mélyen!

Kövesd a szívedet! Ne hagyd, hogy a külvilág felborítsa a benned lévő mély szeretetet, és bizonyosságot! Nem hagyhatod!!!