Bizonyára ismertek olyan kapcsolatokat, ahol miután meghal az egyik, a párja nem sokkal utána követi őt. Az én családomban is előfordult ilyen. A keresztanyám temetésén még nem hervadtak el a virágok, amelyeket a keresztapám temetésére vittünk. Egy hét különbséggel haltak meg. Elgondolkodtatok már rajta hogy lehet ez?

Igen, Ők az Igazi Társukkal voltak együtt! Akik nélkül már élni sem akartak tovább. Ők voltak azok, akik tiszta szívből szerették egymást. Akkoriban még nem ismerték az ikerláng fogalmát, ma már így hívják ezt az igaz szerelmet, amiből csak egy létezik!

Nagyon sok olyan ember van a környezetemben, akiken azt látom, vagy el is mondják nekem, hogy nem olyan kapcsolatban élnek, amiben tiszta szívvel szeretnek.

Csak félig boldogok. Csak félig szeretnek. Hiányérzetük van szinte mindig. Bár könnyű elterelni a figyelmüket arról az érzésről, amire a szívük vágyik, hisz olyan sok tevékenyég akad, a munkától kezdve a sportig, bármi. De amikor egyedül vannak, netán nincs dolguk éppen, és egy kicsit közelebb kerülnek a lelkükhöz, akkor megszólal ott mélyen a hang, amit talán nem mernek bevallani még maguknak sem: „Nem vagyok tiszta szívemből boldog a férfival/nővel, akivel élek.”

Ha sokszor magadra maradsz a gondolataiddal, a lelkeddel, (ha máskor nem is, de álmodban biztosan) akkor még gyakrabban megszólal belül ez a hang, még gyakrabban figyelmeztet: „Ne érd be a félig boldogsággal! Ne! Hisz nem mindegy hogyan élsz le még 20, 30, 40 évet!”

Az is lehet, hogy van valaki az életedben, aki iránt sokkal erősebb vonzalmat, szerelmet érzel, mégsem mersz kiszállni a biztos kapcsolatból, mégsem mersz mindent megtenni a saját boldogságodért. Talán nem akarod, félsz, nem hiszel benne, bármi is az ok, arra biztatlak (mégpedig úgy, hogy tisztában vagyok vele, mekkora felelősség ilyet mondani!), szállj ki onnan, ahol nem vagy teljesen boldog! Ahol hiányérzeted van. Ahol csak félig szeretsz.

Hidd el, él, létezik a TE másik feled valahol, akivel elérhető a teljes boldogság, ahol már nincs hiányérzet, akit tiszta szívedből szeretsz, és ő is téged.

Ne érd be kevesebbel!!!

Számomra nagyon fájdalmas látni a szeretteimet (család, barátok), akik úgy élték le az életüket (vagy élik), hogy soha nem tudták, tapasztalták meg az érzést, milyen igazán, tiszta szívből szeretni valakit, és milyen érzés azt élni, hogy van egy ember a földön, aki tiszta szívéből szeret téged. Mindig csak félig szerettek, vagy még félig sem. Örök hiányérzettel leélni egy életet, számomra ennél nincs szomorúbb. Ezért hirdetem, ahol csak tudom, NE ÉRJÉTEK BE EGY FÉLIG KAPCSOLATTAL!!!

Akiket egymásnak rendelt az élet, azok egymásra fognak találni! De ahhoz el kell indulni az úton! Ha még nem találtad meg, akkor indulj el egyedül! Ha pedig már megtaláltad, de nem hiszel benne, hogy vele működhet, vagy nem mered otthagyni a biztosat, akkor pedig van az a tudás az igazi férfi-női minőségről, amit ha elsajátítasz, akkor a legmagasabb szintű, legnagyobb csodában lesz részed ebben az életben! És nem pár hónapra, vagy évre, hanem örökre!

Hol van a másik feled? Téged keres!

Hol van a bátorság? Benned!

Hol van ez a tudás? Nálam!

Bármelyik helyzetben is vagy, keressél meg, és útbaigazítalak. Nekem ez a szép feladat a küldetésem:)

Gelei Anett