Ne beszéld rá magadat senkire, akiben egy szemernyi kis kételyed is van!

 

Kérlek, légy erős, és tarts ki még egy kicsit, még akkor is ha néha úgy érzed, már nem bírod tovább!

Ne add fel a hitedet, hogy mindenkinek létezik egy párja a világban, aki valóban hozzá való! Nem adhatod fel! Ha feladod, örökre boldogtalan leszel.

Tudom, hogy sokszor elbizonytalanodsz, hisz sokszor látod magad körül, hogy sokan kemény alkukat kötnek a kapcsolataikban, csak hogy ne legyenek egyedül. Kérlek higgy magadban! Ha kell, inkább válaszd az egyedüllétet – békélj meg vele és annak minden nehézségével – minthogy beérd egy számodra nem teljes kapcsolattal.

Tarts ki akkor is, ha már úgy érzed nincs több erőd, és nem bírod tovább. Tudom nagyon nehéz elfogadni, hogy ezek a küzdelmek mind-mind Érted vannak, és hogy majd egyszer értelmet nyernek.

Értékeld magad annyira, hogy csak olyan társat választasz, aki elsőre látja, milyen értékes kincsre bukkant Benned.  Tarts ki amellett az elhatározásod mellett, hogy csak olyan társat választaszt, akit ugyanolyan értékesnek tartasz, mint Te magadat, hisz kemény munkát fektettél magadba.

Mindig hallgass a Belső hangra, mindig figyeld, hogy mit súg, és ha csak egy kicsit is kételkedik valakiben ne hallgattasd el.  Ne beszéld rá magadat senkire, akiben egy kicsi kis kételyed is van.

Tudom nem könnyű, de próbáld meg minden erőddel örömben élni az életedet így egyedül is. Igyekezz kihozni a maximumot abból a helyzetből, ami most éppen van.

Tegyél meg mindent, hogy jóban légy magaddal, mindig keresd a lehetőségeket, alkalmakat, hogyan jobban érezd magad a bőrödben, hogy így is teljes életet élhess, és azért is, hogy meggyógyítsd a sebzett lelkedet, a sérüléseket, amiket az élet ejtett rajtad.

Választhatod a könnyebbik utat is, hogy erő híján feladod, és beéred egy önbecsapásos kapcsolattal, amihez ugyan nem kell sok erőfeszítés, de tudd hogy ott nagy szenvedélyek sem lesznek.

Márpedig az Igaz Szerelem a legcsodálatosabb dolog a világon! Igen, jól tudod, azt bizony nem adják könnyen, keményen meg kell érte dolgozni. De én tudom, hogy Te is erre vágysz, ezért ne add fel soha, tegyél meg érte mindent!

Gelei Anett