Mi a módszerem, amely garantáltan elindít egy változást először a gondolkodásmódodban, majd az életedben is?

A csapda valójában abban rejlik, hogy nem látod magadat kívülről – mivel érzelmileg teljesen bele vagy vonódva a problémádba. Nem látod a kiutat, és már régóta ugyanazokat a köröket futod, de semmi nem változik. Valószínűleg már a barátnőid sem tudnak újat mondani, hisz már ők is unásig hallgatták a történetedet, és már ők is bevonódtak.

Ezen a ponton már csak egy kívülálló hiteles ember tud segíteni neked azzal, hogy visszatükrözi a hibákat, amiket elkövetsz, és utat mutat. Én mint objektív, külső szemlélő rálátok a mintáidra, amiket te nem látsz, a hibákra, amiket elkövetsz.

A másik oka pedig ami miatt elakadtál, hogy valószínűleg nem tudod hogyan működnek a férfiak. Csak találgatsz, agyalsz, mit miért mond, mit miért tesz. Ez rengeteg energiádat felemészt, amit sokkal hasznosabb dolgokra is szánhatnál.

Utat mutatok neked, és elmagyarázom a férfi viselkedését. Így végre megérted, mit miért tesz, és hogy te mit tehetsz annak érdekében, hogy közelebb kerülj hozzá és működhessen (vagy éppen el tudd engedni) a kapcsolat.

Fontos hogy tudd, nőként nagyon sokat tehetsz a kapcsolatért! A nőn múlik, hogy hogy alakul egy kapcsolat!

A beszélgetés végére te is rá fogsz látni magadra. Szembesítelek önmagaddal, a hibáiddal, a hozzáállásoddal. Így, te is felismered az elakadásod okát, és lehetőséged lesz, hogy változtass rajta, ahhoz, hogy az életed egy új irányt vehessen.

A leggyakrabban elhangzott mondat a konzultációim végén: „Végre már sokkal tisztábban látom!”

 

Lépések, amelyeken keresztül hozzásegítelek ahhoz, hogy végre pozitív előremozdulás induljon el az életedben szerelmi téren!

1. Helyzetismertetés

Először részletesen elmondod a jelenlegi helyzetedet, az elakadásaidat és megosztod velem a férfiakkal kapcsolatos nagy „miért”-jeidet.

2. Helyzetelemzés

Miután én objekíven átlátom a helyzetedet, szembesítelek az elakadásaiddal, a hibákkal amiket elkövetsz, és elmondom azt is, mi van a férfiak oldalán.

3. Megértés, Tudás

Ekkorra megvilágosodsz, és tisztán fogod látni te is, miért nem működött eddig a férfiakkal. Magadat is jobban megérted, és a férfiakat is.

4. Újragondolás, Megvalósítás

Most, hogy már nálad is ott a tudás, mit kell másképp csinálnod, elkezdheted a gyakorlatba is átültetni a tanultakat. A lépéseket közösen meghatározzuk. 

5. Mentorálás

Segítek hogy az úton maradj! Ez azért nagyon fontos az elején, mert biztos hogy még sokszor el fogsz bizonytalanodni, és bőven lesznek még kérdéseid a férfi viselkedésével kapcsolatban is.

6. Utánkövetés

Az első hónapokban elérhető leszek számodra, ha elakadsz, majd egyre inkább az a cél, hogy egyedül is megtaláld a válaszokat. Egy illetve két hónap múlva újabb beszélgetés javasolt, melyen lemérjük a haladásodat és az előrelépéseket.