Az 1. számú, és legfontosabb, a belépő: a BIZONYOSSÁG

A bizonyosság azt jelenti, hogy teljesen biztos vagy benne, hogy számodra Ő a Férfi, egy halvány szikra kétséged sincs benne!

De ugyanígy abban is teljesen biztos vagy, hogy Ő is így érez irántad. Ő is érzi ezt a különleges (lelki) kapcsolódást.

Ha távolodik, ha lepattint, ha elutasít, az intuíciód akkor is azt súgja, hogy Ő is érzi amit Te.

Ha ellök magától, annak több oka is lehet: nem hallgat a szívére, menekül, fél, nem bír belenézni a tükörbe, amit tartasz, szembesül a megoldatlan dolgaival, és a könnyebbik utat választja vagy éppenséggel a Te viselkedésed nem viselhető el számára.

Ha nincs meg a teljes bizonyosságod benne, hogy Ő is így érez irántad, akkor lehet téged elbizonytalanítani, lekoptatni, stb. Ez egyenes út ahhoz, hogy eltávolodjatok.

2. számú: TUDATOSSÁG

Tisztában kell lenned vele, hogy ezt a Férfit nem (csak) azért kaptad, hogy legyen valakid. Ennek a kapcsolódásnak komoly célja van!

Egyik célja, a személyiségfejlődés, és a múltban szerzett sérülésekből való felgyógyulás. Ehhez viszont kell, hogy egymásnak tükröt mutassatok. A férfi nagyon is jól mutatja az utat. Ha megérted, hogy nem azért veszekedtek, mert idegesíteni akar téged, hanem mutatja a megoldani való dolgaidat. Ha erről tudatossá válsz, akkor sokkal könnyebb meghaladni is.

Másik célja, hogy eljussatok az önzetlen szeretetig. A Férfi nagyon jó tanítód, mert megtanít arra, hogy amíg egozol, játszmázol, követelőzől, elvársz, nem vagy őszinte, addig egyszerűen nem működik a kapcsolat!! Megtanít arra, hogy letedd a nagy egodat, és átalakítsd önzetlen szeretetté. Hogy tanít meg rá? Úgy, hogy ha megfigyeled, az őszinte szereteted kifejezése sokkal inkább célba ér, mert akkor fog közelebb engedni magához.

A fő cél pedig, hogy jobbá tegyétek a világot. Ti közösen tudtok teremteni, és adni tudtok a világnak.

3. számú: TELJESEN MÁS MŰKÖDÉSMÓD (A NŐ RÉSZÉRŐL)

Amivel mindent elrontunk, az a nőkre jellemző önző viselkedés, a totális egoizmus.

A jó hír viszont az, hogy egy teljesen ellentétes működéssel helyre is lehet hozni, és el lehet jutni egészen odáig, hogy beteljesüljön a kapcsolatotok.

Mit kell másképp csinálni?

  • Soha ne várjál rá, hogy majd keres, meg hív, meg majd meghódít. A lelki minőségű kapcsolatban a nőnél van gyeplő. Nekünk kell menni („futni”) a férfi után, ha tetszik, ha nem.
  • Mindig azt fejezd ki neki, ami őszintén benned van, ne beszélj mellé. Merd kitárni magadat, merj minden érzelmedet őszintén felvállalni és kimondani.
  • Ne csak mondd, hogy szereted, hanem ezt minden létező módon támaszd is alá.
  • Ha valami rosszul esik, ne állj neki, ne kérd számon, hanem őszintén, higgadtan mondd el, ez neked azért esett rosszul mert…
  • Ha olyat tesz, vagy mond, ami neked nem tetszik, ne hisztizzél, hanem próbálj empatikus lenni, és megérteni vajon miért mondta vagy tette. Ha egyedül nem tudod, beszéld meg vele. De nagyon nem mindegy hogy!
  • Ne azzal legyél elfoglalva, hogy neked legyen jó, hogy te érezd jól magad, hanem RÁ figyelj. Mire vágyik tőled, mi mindent tehetnél meg azért, hogy ő jól érezze magát, és akarjon, szeressen veled lenni.
  • Ne feledd, a férfi nem mindig veled van elfoglalva (még ha te azt is hiszed, mert te viszont vele vagy). Ha nem ír, nem reagál, nem ér rá, stb., akkor a saját életével van elfoglalva, ne vegyél mindent úgy, hogy ellened szól, és ne hisztizz.
  • Legyél jelen folyamatosan az életében, akkor is ha ő éppen visszavonulót fúj. Írjál, hívjad, de nagyon figyelj a stílusra! Soha de soha ne követelőzz, ne várj el semmit, és ne hisztizz, mert ezekkel garantáltan eltávolodik!

Mivel annyira erős a vonzalmad iránta, ezért előbb-utóbb rá fogsz jönni, hogy úgysem tudsz elszakadni tőle, és nincs más út, muszáj leszel szembenézni a konfliktusaitokkal.

Rájössz, hogy itt csak egy irányba vezet út, hisz nincs más opció, ha együtt akarsz lenni Vele, kemény munkába kell kezdeni magadon.

Illetve van még egy lehetőség: a szenvedés, de gondolom nem ezt választod…

(Megjegyzés: A konzultáció azért fontos, hogy tudjam az adott szituációban, hogy viselkedtél, mit rontottál el, és el tudom mondani hogy kellett volna, illetve hogy kell ezután reagálni! Ehhez szükséges a mentorálás, mert elég egy üzenet is, amivel úgy el lehet rontani, hogy utána megint kezdheted elölről a „ház alapjának a lerakását, majd a házépítést”.)

Gelei Anett