Hazaérkezni akkor fogsz, ha amellett az ember mellett fekszel le és kelsz fel, akit tiszta szívvel szeretsz, és aki tiszta szívvel szeret téged. Ő a te LÉLEKTÁRSAD.

Talán a lehető legnagyobb ajándék, amit mi emberek kaphatunk az élettől, az az, ha megtaláljuk a lelkünk másik felét, aki pont olyan, mint mi vagyunk, csak férfiban/nőben. Ha megismered őt, onnantól kezdve úgy érzed, soha többé nem vagy már egyedül ebben a világban. Mert HAZAÉRTÉL.

Ha nem tudod eldönteni, te találkoztál e már a lélektársaddal, akkor biztos lehetsz benne, hogy még nem. Akkor keress tovább! Legyél teljesen nyugodt, ha a lélektársaddal találkozol, akkor a lélek felismeri a másik felét. Innentől kezdve belekerülsz egy lelki folyamatba vele, és többé már nem is tudsz kiszállni, mert a lelki kapocs, ami köztetek van, örök.

Ha neked is egy ilyen csodában van részed, akkor adj hálát az égnek, érezd magadat nagyon szerencsésnek, hogy kaptál egy ilyen nagy ajándékot a sorstól!

Valami nagyon csodálatos dolog történik veled, ami ugyanakkor sok kihívással is járhat. De ne félj, annyira erős lesz a szeretetetek egymás iránt, hogy nem fogtok eltávolodni soha.

A lehető legnagyobb hiba azonban, amit elkövethetsz, ha hagyod kárba veszni ezt a kapcsolatot!

Élhetsz önbecsapásban mással nyugodtan. Szerethetsz fél lángon mást is, leélhetsz mással is egy életet, de bizonyára te is tudod, hogy mellette soha nem leszel igazán boldog. Mellette soha nem fogod otthon érezni magadat. Mert az otthonod ott van, ahol a lélektársad!

Azt az érintést, és ölelést csak Ő tudja, senki más! Becsüld hát meg, és minden erőddel törekedj arra, hogy beteljesítsd a szerelmeteket!

Ha te is találkoztál már VELE, de valamiért mégsem működik a kapcsolatotok, írj nekem és konkrét tanácsokkal utat mutatok, hogy beteljesülhessen a szerelmetek!

anett@lovecoaching.hu