Folyamatosan a férfiakat/nőket okolod a sikertelenséged miatt, mindig arra jutsz, hogy velük van a baj?

Netán felmerült már benned az is, hogy nálad van valami, ami a kudarcok oka lehet?

Ha már hosszú ideje sikertelenül próbálkozol a társkereséssel, akkor elképzelhető, hogy valamilyen benned lévő elakadás okozza a problémát. A magatartásod, a gondolkodásmódod, vagy bármilyen múltbeli sérülésed is okozhat elakadást, amire még csak nem is gondolnál.

Nekem hét teljes évembe került, mikor is nagy nehezen sikerült rálátnom magamra, a gondolkodásomra, a viselkedésmintámra, és döbbenettel hatott a felismerés, miért fulladtak rendre kudarcba a kapcsolataim. Ilyen hosszú időbe telt, mire ráláttam arra, miért futottam ugyanazokat a köröket.

Így utólag már látom, legalább a fele időt, de akár többet is megspórolhattam volna, ha találtam volna egy olyan szakembert, aki kívülről sokkal inkább látta volna hol is van a „hiba a rendszerben”. Aki segített volna abban, hogy elmondja egyáltalán hogyan lát engem, mit érez rajtam, aki segített volna abban, hogy más perspektívából is ránézzek magamra, és az életemre.

Te is hasonló problémával küzdesz?

 Teljes mértékben tudom, mit érzel, mert hét éven keresztül én is ezzel küzdöttem. Tudom milyen borzalmas érzés, mikor állandóan ezen agyalsz, felemészt és elszívja az életenergiádat.

Azt is jó, ha tudod, hogy ez nem egy várakozó, passzív állapot! Aktívan te magad is tehetsz azért, hogy rátalálj a társadra!

Ez egy út, amelyen segítek neked végigmenni, ha szeretnéd, ezért most egy kivételes ajánlatom van számodra.

Szeretnék figyelmedbe ajánlani egy kérdőívet, melyet, ha most kitöltesz, ingyen elküldök neked egy elemzést arra vonatkozóan, hol is tartasz a társkeresési folyamatodban.

Sokszor, évekig futjuk ugyanazokat a köröket, és görgetjük magunk előtt a problémáinkat. Míg egyszer csak jön egy kívülálló, aki teljesen objektíven tud rá(d)nézni, és egyből átlátja, hol van az elakadás.

Amennyiben kéred a kérdőívet, kérlek írj egy üzenetet a következő oldalon található kapcsolati űrlapra vagy az email címemre.

https://www.lovecoaching.hu/kapcsolat/

A módszerről bővebben itt olvashatsz:

www.lovecoaching.hu

Gelei Anett

Love coach