Amikor megismerkedtek, a felismerés azonnal megtörténik.

Sokan kérdezik: vajon ő az? Mindig azt mondom: ne aggódj, bízz benne, ha vele találkozol, azt fogod tudni!

A felismerés pontosan a kapcsolódás miatt történik meg. Ez egy olyan érzés, amit előtte soha nem éreztél. Többé már semmi sem marad ugyanaz. Amit eddig szerelemnek hittél, az már innen nézve gyerekesnek tűnhet. Amit eddig kémiának gondoltál, az más értelmet nyer.

Aki nincs tisztában a lélektárs fogalmával, az lehet, nem is tudja, mi történik vele. De ami biztos, ők is tudatában lesznek azzal, hogy a világuk, az életük felfordul. Halvány gőzük nincs mi ez, mi történik velük, ez egy teljesen ismeretlen terület számukra. Komfortzónán kívüli, de ugyanakkor izgalmas is.

Egy pillanat alatt érkezik a felismerés. Több módon is jön. Természetesen ott a kémia. Az érzés nagyon erős.

Felismersz egy Lelket

Komfort érzeted van a másik mellett, biztonságos környezetben érzed magad Vele. A találkozás, a felismerés hiper sebességgel indítja el a kapcsolatotokat. Ritka hogy lassan haladtok előre. Ha valamelyikőtök, vagy mindkettőtök másik kapcsolatban van, akkor lehet, hogy fizikai szinten nem tudtok egyből haladni, de érzelmileg mindenképp.

Ha rá vagy hangolva a Lélek általi útra, akkor könnyebben kapcsolódhat hozzád Ő ezen az úton. Ez a Lélek útja. Néha pedig pont Ő az, aki rávezet minket erre az útra. És ezért találkozunk vele, mert rossz útra tértünk.

A felismerés lélek szintjén történik, nem pedig logikai szinten. Egyből fogod tudni, hogy ez a személy jelentős és fontos az életedben.

Ne próbálj meg valakit lélektárssá tenni, aki nem az. És ne aggódj azon se, hogy belép az életedbe, és nem ismered fel.

Mit tapasztaltál, mikor először találkoztál vele? Szívesen elolvasom, ha megosztod velem, és a többi olvasóval is.

Forrás: soulmatereading.com

Fordítás: Gelei Anett