Játszd el a zenédet, amiért ide jöttél

 

Bizonyára egyetértesz azzal, hogy rengeteg izgalmas dolog létezik a külvilágban, ami elterelheti a figyelmet önmagadról.

A külvilághoz képest igazán unalmas a belső hangra való fókuszálás. Aki már próbálta, nagyon jól tudja, hogy a belső önismereti út egy nagyon fáradságos munka.

Ezért van az, hogy repesel a boldogságtól, mikor megismered Őt, mert végre felállhatsz a fotelből, és kikapcsolhatod a meditációs felvételt. Megörülsz, hogy végre már nem kell magaddal foglalkozni, itt van valaki, aki megment (önmagadtól).

 

A sok fájdalom és szenvedés oka az lesz, hogy rájössz, senki nem fog megmenteni!

Csak Te tudod saját magadat!

Ezért a kemény munkáért pedig jutalmul majd megkapod az Igaz szerelmet is!

 

Tehát az Út az Igazihoz azzal kezdődik, hogy először eljuss az igazi önmagadhoz, meggyógyítsd a múltban szerzett sérüléseidet és visszatérj a lelked eredeti, tiszta állapotába, ami egykor volt.

 

Önmagad megtalálásának egyik jelentős része az is, hogy rátalálj a zenédre. (Dr Wayne Dyer)

 

A Mai Ige őszi kiadványában kiválóan össze van foglalva, hogy hogyan is ismerd fel mi a te zenéd. Idézem:

„A látomás belül kezdődik. Te mit látsz, ha magadba nézel? Ezt nem lehet vásárolni vagy kölcsönkérni. Magadba kell nézned és a veled született ajándékaidból és vágyaidból kell merítened. Mi iránt érzel szenvedélyt? Min gondolkodsz állandóan? Miért imádkozol? Miért lennél hajlandó mindent feláldozni? A legállhatatosabb vágyad a rendeltetésedre mutat.

A látomás a múltadból merít. Ez nem valami misztikus tulajdonság, amely légüres térből jön létre, hanem átszövi a múltad és a körülötted élők múltja. Nemcsak számodra lesz előnyös, hanem másoknak is hasznára válik.

A látomás vonzza az erőforrásokat. Vonzza az embereket. Odagyűlik hozzá a pénz és más erőforrások, és minél nagyobb egy látomás, annál több lehetséges nyertest kell vonzania.”

 

Játszd el a zenédet, amiért ide jöttél!

Írta: Gelei Anett

 

Kép forrása: pinterest