Kedves Hölgyek! Ismerősek számotokra ezek a mondatok?

  • A sok veszekedés, alázás ellenére is szeretem és megőrülök a hiányától.
  • Egyszerűen nem értem, tudom, hogy nem működik együtt, akkor miért nem tudom elengedni és miért nem tudok túllépni?
  • Nagyon nehezen viselem nélküle a napokat. Valószínű ő sem tud elszakadni tőlem, mert gyakran felhív és mondja is, hogy szeret.
  • Megbeszéltük, hogy hagyjuk egymást, mert vita vitát követett. Azt mondta, felejtsem el, de utána megint közeledett, én meg örültem. Ez rengetegszer megismétlődött az elmúlt év során.
  • Próbáltam nyitni más felé, randiztam is, de sajnos senki nem mozgatott meg.  Hozzá hasonlítok mindenkit. 
  • Csak úgy tudnék túl lenni rajta, ha jönne valaki, akibe beleszeretnék.
  • Tartsak ki, de meddig?
  • Neki kellene megváltozni.

Aki belekeveredik egy ilyen kapcsolatba, amelyben úgy érzi, igazán, tiszta szívvel szereti azt a férfit (és a férfi viszont), az nagyon szerencsés ember! Az egy nagyon nagy AJÁNDÉKOT kapott az élettől!

A nagy szerelem ellenére mégsem működik? A kapcsolat tele van kínlódással, szenvedéssel, fájdalommal? Úgy érzed, el kell engedned, bármennyire is szereted?

Ismerem a helyzetet, hisz én is ugyanebben éltem évekig. Ma már tudom, hogy ilyen esetben NEM az elengedésen kell dolgozni, hanem azon, hogy működőképes kapcsolat legyen belőle!

IGEN, ELÉRHETŐ!

Hogy hogyan?

Egy teljes szemléletváltással. De ezt először a nőnek kell meglépnie, először neki kell teljesen ellentétesen csinálnia mindent, mint ahogy eddig csinálta. Ez pedig sok munka, energia, erő és befektetés a részéről. Az ő dolga hogy felépítse a házat, de ehhez először stabil alapra van szükség. Amíg nem stabil az alap, addig nincs mire építeni a házat, és úgy is mindig össze fog omlani.

Ha folyamatosan, netán évekig ugyanazokkal a módszerekkel próbálkozol, addig az eredmény is ugyanaz lesz. Ha változtatsz, akkor változni fog minden körülötted.

Ha te is egy ilyen kapcsolatba keveredtél, és szeretnéd elérni, hogy működőképes kapcsolat legyen belőle, akkor hiteles segítségre van szükséged. Egy olyan embertől, aki tudja, miről beszélsz, és a megoldáshoz vezető utat is tudja, hisz neki már sikerült.

Ha egyedül már belefáradtál, akkor keressél, és segítek végigmenni az úton, mert ezt a folyamatot mentorálni kell, hisz látod, egyedül nem tudod, mit tegyél, el vagy veszve.

Írásban és szóban is vállalom a mentorálásodat.

anett@lovecoaching.hu