Négy alkalmas egyéni mentorálás

A leghatékonyabb, legerőteljesebb formája a fejlődésednek, melynek hatására garantáltan változás indul el benned, és az életedben is. 

Amikor elindulsz az úton, hogy megtaláld az Igaz Társadat, sok elakadásod forrása abból adódik, hogy újra és újra szembetalálkozol önmagaddal, és a megoldatlan problémáiddal, ezért döntő jelentősége van annak, hogy a saját fejlődéseddel is foglalkozz.

Ha te is tiszta – igaz szerelemre vágysz, akkor muszáj, hogy magadon is dolgozz, és hogy megtanuld letenni az egodat, hisz ez az egyik kulcs a férfihoz, illetve hogy nagyjából harmóniába kerülj magaddal.

A kudarcaid másik oka pedig jellemzően az, hogy nem tudod, mire van – és mire nincs szüksége a férfinak. Ezt én már tudom, ezért meg tudom tanítani neked is.

Útbaigazítást adok arra vonatkozóan, hogyan „működnek” a férfiak és egyértelműen rávilágítok neked arra, te mit rontasz el, és mit kell másképp csinálnod ahhoz, hogy végre sikerrel tudj kapcsolódni a férfiakhoz.

Mivel egyik területet sem lehet megúszni, ezért a mentorálás során mindegyikkel foglalkozunk

1. Önmagad személyiségfejlesztése

2. A férfiak megismerése, megértése

 

Az egyéni mentorálás lépései

1.alkalom: Online videó konzultáció (1.5 óra)

Helyzetelemzés + Személyre szabott cselekvési terv kidolgozása

2. További  3×1 óra online konzultáció (amikor szükséged van rá)

3. A találkozók között lehetőség arra, hogy írásban kérdéseket tegyél fel. Amíg tart a mentorfolyamat, addig bármikor kérdezhetsz.

Cél: Minél előbb eljutni oda, hogy már ne legyen szükséged a segítségemre, hisz már te magad is fogod tudni mit kell/nem kell tenned.

Az egyéni mentorálás időtartama: 4.5 óra + az üzenetváltások

Díja: 40.000 Ft

Amennyiben jelentkezel a mentori folyamatra, ajándékba kapsz tőlem egy 30 oldalból álló feladatlapot, amelyen végigvezetlek a férfihoz vezető úton.