A csoportba belépés feltétele egy online videós konzultáció, hogy megismerjem a történetedet, lássam hol jársz a folyamatban, és hol akadtál el.

A csoport folyamatosan működik, havonta lehet belépni, majd kilépni. Mindenképpen javasolt egy egész hónapon végig részt venni, hogy szemléletmódot válts, ráérezz a folyamatra, arra hogy a nőnek mit kell tennie ebben a különleges kapcsolatban. Nagy hangsúlyt van a gyakorlaton is, ezért nem csak előadás lesz, hanem megvalósításra irányuló cselekvési terv is.

A havi díj tartalmaz:

Hetente hétfőnként egy fél órás videóanyag (felvételről feltöltve) + egy fél órás gyakorlati útmutató hozzá tartozó cselekvési tervvel.

Vasárnap esténként 17-19-ig élő találkozás. Egy óra élő előadás + a második órában megbeszéljük a heti eseményeket, megosztjátok a problémáitokat, elakadásaitokat.

Én is segítek, útmutatást adok, de mások megosztásaiból, tapasztalataiból is sokat tanulhatsz.

Így a havi díj a következőket tartalmazza: 8 óra élő találkozás zoomon, 2 óra videóanyag feltöltve, 2 óra gyakorlati útmutató.

A vasárnap esti élő zoomon lesz megtartva. A találkozó felvétele kiküldésre kerül.

A videóanyagok, és gyakorlati útmutatók a zárt csoportba lesznek feltöltve.

A gyakorlati útmutató táblázat formájában google táblázat-ban kerül megosztásra, és ott is tudod visszaküldeni kitöltve.

Ez egy olyan zárt közösség, ahol nyugodtan megoszthatod velem és másokkal az elakadásaidat, vívódásaidat, minden felmerülő kérdésedet. Ez egy biztonságos közeg! 

Havi díj: 12.000 Ft

 

A mentorprogram tartalmaz:

– 6×1.5 óra online találkozót

– Cselekvési terv  feladatlappal

– Messenger csoportot, ahol lehetőség van arra, hogy írásban kérdéseket tegyél fel. 

Díja: 36.000 Ft