A szeparáció gyakran mindkét fél számára a legmagányosabb és legsötétebb időszak. Téves elképzelés az, mely szerint minden ilyen kapcsolat elérkezik egyszer ehhez a ponthoz, amikor is eltávolodnak. Ez egyáltalán nem igaz. Csak saját maguknak okozhatják ezt. Nem feltétlenül szükséges, de legtöbb esetben, legalább az egyikük ezt az utat választja.

Talán túl erős nekik a kapcsolódás. Talán félnek az érzelmeiktől. Talán megijednek ennek a kapcsolódásnak a mélységétől. Ezért is lehet az, hogy ellenállnak és változásra van szükségük ahhoz, hogy előrehaladhasson a kapcsolatuk. Bármi is az ok, sokszor úgy érzik, a legjobb az lesz, ha távolságot vesznek a társuktól.

Hogyan kezeljük ezt a szeparációs időszakot?

Nem könnyű, az biztos. Érthető, ha sokk hatása alá kerültél és feldúltnak érzed magad. Természetes hogy félsz, hisz fogalmad nincs, hogyan éljél nélküle. Nem tudsz boldog lenni nélküle. Akár mély depresszióba is eshetsz. De ne tedd ezt magaddal! Legyen hited, bárhogy is végződik. Azért mert szeparáció van, még nem jelenti azt, hogy a kapcsolatnak vége köztetek, még akkor sem, ha ő azt állítja, hogy már nem érzi többé az érzést.

Ez csak egy része az útnak, amire szükség van ahhoz, hogy megtanuljátok, hogyan váljatok majd teljesen elkötelezetté egymás iránt.

Talán kell neki a külön töltött idő, hogy elindulhasson egy spirituális úton. Néha az élet által küldött leckéket csak külön tudjuk megtanulni, együtt nem! De mit tehetsz ez alatt? Várjál vagy lépj tovább?

Maradj az utadon

Ne hagyd, hogy szétessen az életed. Ez a szeparáció csak egy időszak. Persze az sem lenne jó, ha hamis reményeket táplálnál. De tegyél meg mindent, amit csak tudsz, hogy az úton maradj! Ne hozz meggondolatlan döntéseket, például hogy otthagyod a munkád. Ne rohanj egyből randizni abban bízva, hogy majd elfelejted a társad. Ne leskelődj utána facebookon, és egyéb helyeken. Ez nagyon rossz ötlet. Ott olyan dolgokat láthatsz, ami nincs rád pozitív hatással.

A különlét a fejlődésedet szolgálja

Mire visszatér a társad, két dolog történhet. Vagy mindent megtanultok, amit kellett, vagy semmit. Ha a szeparáció alatt semmit nem tanultatok, akkor újra meg fog történni az elválás. De legközelebb már mentálisan és érzelmileg is felkészültebb leszel rá. Ha megtanultátok a leckéket, akkor újraegyesülhettek.

A szeparáció időszaka valójában az egyetlen dolog, ami az ikerláng kapcsolatot a helyes útra tereli ahhoz, hogy végül majd beteljesülhessen. Nagyon sok pozitív hozadéka lehet a külön töltött időnek. De csak akkor, ha ezalatt az idő alatt a pár konstruktívan viselkedik, nem pedig destruktívan.

Forrás: https://twinflames-soulmates.com

Fordítás: Gelei Anett