Ki az a lélektárs?

Az az ember, akit a TE lelked, a TE igazi önvalód vonz. A lélektársak egy mély, spirituális szinten kapcsolódnak. A lélektársadat a lelked vonzza, és a lelki szintű kötődés köztetek örök és megszakíthatatlan. Mielőtt megszülettetek, a lelkeitek megállapodtak abban, hogy majd találkoznak, és együtt szolgálnak egy magasabb spirituális célt.

Elképzelhető, hogy a tudatalattid távolítja el tőled a lélektársadat!? Ha még nem találtad meg őt, annak az alábbi hét oka lehet.

1. Nem az igazi önmagad vagy

Gyakran hallom: „Olyan embert akarok, aki igazán önmagamért szeret.” De vajon te már találkoztál az igazi önmagaddal?

Ha nem a saját önvalód szerint élsz, azzal csökkented az esélyét, hogy megtaláljátok egymást.

2. Nem a megfelelő embereket vonzod be, de erről nem vagy tudatos

A lélektársadat a hamisítatlan, valódi lélek frekvenciád vonzza (ez egy speciális rezgés, ami a szívedből jön). Sajnos, sokszor a lelket eltorzított, hamis rétegek fedik, így nem látszik, s ezért is lehet az, hogy nem az igazi önvalód energiáit sugárzod ki magadból.

Majdnem mindenkinek vannak elfojtott érzelmei, mert arra kondicionáltak minket, hogy szépek, boldogak, kiegyensúlyozottak, békések legyünk. Sok-sok érzelem létezik, amit életed során nem akartál vagy nem tudtál érezni, és kifejezni, ezért azok felgyülemlettek benned.

Lehet, hogy magadra szedtél más emberektől félelmet, bűntudatot, szomorúságot és azóta is cipeled magaddal.

A sok elfojtott érzelem nem csak blokkolja a lelked rezgéseit, hanem még ki is sugárzod azokat magadból a külvilágba. A vonzás törvénye szerint a szeretet energia szeretet energiát vonz. Ez lehet a magyarázat arra, hogy dühös, szomorú, félelemmel teli ember ugyanilyen lelki állapotban lévő embert vonz.

3. Az elméd eltorzítja a lelked tisztaságát

A tudatalatti elméd, életed első 7 évében alakult ki. Szakértők bebizonyították, hogy ebben az időszakban az agyunk hipnotikus állapotban van. Szűrők nélkül mindent magunkba szívunk a környezetünkből – beleértve a hiedelmeket, szokásokat, a családunkban látott viselkedésmintákat. Az igazi önmagad a tudatalattidban található.

4. A „párkapcsolati programod” egyfajta ismétlődő üzemmódban beragadt

A „párkapcsolati programod” a tudatalatti meggyőződéseid gyűjteménye, amit gyerekkorodban szedtél magadra a férfiakról, nőkről, szerelemről, erőről, a teljességről alkotott képekből, és most erre hagyatkozol. Ez magába foglalja az automatikus védekező stratégiádat is, azért, hogy elkerüld a sérülést. De ez csak egy háttérben futó program, ezért ismétlődik. Ezért vonzod mindig ugyanazt a gyermekkori kapcsolati mintát újra és újra, csak most különböző emberek álarcába bújva.

5. Az időd 90 százalékában nem a megfelelő elme állapotában vagy

A neurológiával foglalkozó tudósok bebizonyították, hogy a legtöbb ember az ébrenléti időszakának csupán 5-10 százalékában működik tudatos elme szintjén.

Ez az, amikor teljes tudatossággal jelen vagy a pillanatban, és helyes választásokat hozol. A baj az, hogy időnk maradék 90 százalékában a testünk automata, robot pilóta üzemmódban van, míg az elméd a múltban, vagy a jövőben van, végtelenül ismételve a sémáidat. Amikor a tudatalattid kerül előtérbe, akkor sebezhetővé válsz az automata működésmódod felett.

 6. Nem a megfelelő helyen keresed őt

A lélektársad nem kávézóban vagy bárban fog rád találni, hacsak nem a szenvedélyed a kávéivás, és a lélektársadnak is hasonló lélek célja van, ami a kávéhoz, és süteményekhez kötődik.  A lélektársad hozzád hasonlóan érez, és hasonló az érdeklődési köre is. Mi a szenvedélyed? Vajon milyen szenvedélyt, tehetséget kaptál, amit ezen a világon be kell teljesítened?

Várakozás helyett, menj és csináld, ami örömet ad, mert a lélektársadnak is hasonló a szenvedélye.

7. Az egod jobban szereti az ismerőset, mint a harmóniát

Még ha a tudatos elméd egy lélek-tápláló partnerre is vágyik, az egod olyat akar, ami ismerős neki. Az ego egy régi, nem használt, elavult program, amely beprogramozott reakciók és meggyőződések adatbázisa. Az nem az igazi önvalód! Az egod munkája az, hogy megvédje és fenntartsa azt a korán kialakult identitásodat, amivel azonosultál gyermekkorodban és bármeddig képes lenne ezt csinálni. Az ego nem bánja azt sem, mennyi fájdalmat éltél már át a kapcsolataid során, mert az elme nem érez (érzelmeket). A fájdalom az ismerős program része.

Sajnos, a gyönyörű lelked tisztasága az idők során el lett torzítva. Ezért is van az, hogy ego társakat fogsz bevonzani, akik hasonló problémákkal küzdenek tudatalatti szinten.

A Lélek-egység célja, az hogy a szerelem erejével feloszlassa, és felolvassza azokat a hamis rétegeket, amik már a részeiddé váltak. Engedd meg a lelkednek, hogy ragyogjon, mint egy világítótorony és a lélektársad rád fog találni!

Forrás: www.meetmindful.com

Fordítás: Gelei Anett