Te is tehetsz azért, hogy bevonzd az életedbe a lélektársadat.

  1. Ne ragadj le egy rossz kapcsolatnál. Ha ragaszkodsz egy olyan kapcsolathoz, ami nem működik, ez csak eltávolít attól, hogy bevonzd a lélektársadat. Ha már évek óta benne vagy egy olyan kapcsolatban, ahol semmilyen elköteleződésre utaló jel nincsen, valószínűleg rossz kapcsolatban vagy. Ha az idődet, energiádat, figyelmedet valami olyasmire fordítod, ami nem vezet sehova, az nem segít abban, hogy bevonzd a lélektársadat az életedbe.
  2. Ne áltasd magad azzal, hogy a jelenlegi partnered a lélektársad, ha nem az. Ha szeretnéd, hogy az legyen, és csak vársz, az frusztrálttá tesz. Sokszor azért maradunk le róla, hogy az igaz lélektársunk belépjen az életünkbe, mert megszállottan ragaszkodunk a jelenlegi partnerhez. Azt hisszük ő az, és azt gondoljuk, ha mi mindent megteszünk, majd ő is viszonozza ugyanezt. Nem kényszeríthetsz valakit arra, hogy a lélektársad legyen, csak azért mert te arra vágysz, hogy az legyen. Ez ahhoz vezet, hogy beleragadsz a jelenlegi helyzetedbe, és ez eltávolít az igazi vágyadtól.
  3. Nyitottnak kell lenned új dolgokra, helyekre, emberekre, tevékenységekre. Ha csak otthon ülsz a kanapén, és nézed a tévét, nem fogod bevonzani ŐT. Vedd rá magad, hogy megmozdul.! A lélektársaknak hasonló az érdeklődési körük. Úgyhogy csinálj olyan dolgokat, amiket élvezel!
  4. Legyél pozitív. A pozitív emberek pozitív dolgokat vonzzanak be. Valóban azt gondolod, hogy akar majd téged valaki, ha negatív vagy? A gondolatok és a hozzáállás nagyon erőteljes dolgok. Ha arra fókuszálsz, mid nincs, akkor ezt is vonzod be. Ha ezt mondod magadnak: Soha nem fogom bevonzani az igaz szerelmet, akkor nem is fogod. A gondolataiddal teremted a valóságod. Lásd magad boldog, kiteljesült emberként egy szerető kapcsolatban, és higgyél benne, hogy így lesz.
  5. A magadra fordított idő rendkívül fontos. Gondoskodj magadról megfelelő életmóddal, sporttal, és a belső világodra is fordíts nagy figyelmet. A spiritualitás nem feltétel, de a meditáció bizonyítottan segít abban, hogy békés és kiegyensúlyozott legyél. A meditáció sokat segít az önbecsülésed növelésében és ez csodákat tehet abban, hogy bevonzd a lélektársadat.
  6. Ahhoz, hogy be tudd vonzani a lélektársadat, sokat segít, ha valami olyat csinálsz, amit imádsz. Mit imádsz? Mi a szenvedélyed? Amikor valamit szenvedélyesen csinálsz, az energiáid megnövekednek, a rezgésszinted emelkedik. Ez a váltás egy nagyszerű lehetőség arra, hogy bevonzd ŐT.
  7. Mindig légy önmagad. Néha előfordul, hogy mikor megismerkedünk valakivel, elveszítjük önmagunkat, csak hogy elnyerjük a másik tetszését. Ez ahhoz vezethet, hogy „hamis” lélektársat vonzol be, mert nem a valódi önmagadat adod. Mivel a lélektársi kapcsolat a lélek szintjén jön létre, így ne félj annak lenni, aki vagy!
  8. Azzal is segítesz, ha olyan emberekkel veszed körbe magadat, akik szeretnek. Ha szeretve érzed magad, örömöt érzel. Ha szeretve érzed magad, te is viszont szeretsz. Amikor szeretetben élsz, nem pedig félelemben, jó légkört teremtesz magad körül. Boldog és pozitív vagy, amihez tud kapcsolódni a lélektársad is. Amikor a szeretetedet megosztod másokkal is, az energiáid magasabban rezegnek, mint amikor lehangolt vagy. Ha emeled az energiaszintedet az sokat segíthet.
  9. Ahhoz, hogy magadhoz vonzd a lélektársadat, a múltbeli kapcsolataidat le kell zárnod. Addig nem fogod megtalálni a lélektársad, amíg benne vagy egy kapcsolatban, vagy éppen egy szakításból gyógyulsz. Gyógyulj meg a múltbeli traumáidból, ne hozd a múltból a csomagodat a jelenlegi kapcsolatodba. Ha labilis vagy, a kapcsolat is labilis lesz. Előbb végezd el a gyógyító munkát magadon.
  10. Légy kiegyensúlyozott és békés. Tölts sok időt a természetben. Amikor friss levegőt szívunk be, azzal képesek leszünk megtalálni a központunkat. Amikor kapcsolódunk a természettel, kapcsolódunk a földdel. A természet látványa, illata, hangjai békével töltenek meg minket.

(Forrás: soulmatereading.com)

Fordítás: Gelei Anett

Ha úgy érzed elakadtál, és szeretnéd tudni hogyan léphetnél előrébb, írj nekem és segítek.

Gelei Anett

Love coach